Volwassen Training

Vanaf 16jaar is zowel hij als zij welkom op onze training voor volwassenen. Gedurende het eerste halfuur wordt er sterk ingezet op uithouding, lenigheid en kracht. Daarna wordt de groep opgesplitst in recreanten en competitie vechters. Waarbij de training voor recreanten meer gefocust zal zijn op techniek, (uit)houding en tactiek zal de wedstrijd groep meer gefocust zijn op sparren en wedstrijdtechnieken.  Respect voor andere leden en trainers staan hoog in het vaandel bij de Black Panthers als ook discipline en aandacht tijdens de training. Iedereen die deelneemt aan de training zal dan ook het huisreglement moeten onderschrijven en respecteren.

Indien U interesse dan kan U altijd eerst 2 proeflessen volgen. Materiaal voor tijdens de proeflessen wordt voorzien vanuit de club. Na deze proeflessen wordt er verwacht U in orde wordt gebracht met de verzekering en de les bijdrage. Qua materiaal kan uzelf nog even gebruik blijven maken van het Black Panthers materiaal, maar het is wel aangewezen om na enkele weken zelf bokshandschoenen en scheenbeschermers aan te kopen. U kan altijd meer informatie vragen bij de trainers.

Recreatie: Vanaf: 16jaar Voor zowel voor man als vrouw is Muay Thai(Thai boxing) uitermate geschikt om recreatief te beoefenen. Het is een zeer complete sport waarbij uithouding, lenigheid en motorische vaardigheden volop worden getraind. Muay Thai is daarbij ook een sport die met de hersenen worden beoefend, tactisch inzicht en strategie zijn daarbij uiterst belangrijk. Iedereen kan zelf zijn niveau bepalen en aanpassen op deze manier zijn de trainingen zowel toegankelijk voor de beginner als de meer ervaren thaiboxers.

Competitie: Het is geheel vrijblijvend om Muay Thai als competitiesport te beoefenen. Als beginner zal je eerst de nodige ervaring en competentie moeten opbouwen voordat je geselecteerd wordt om deel te nemen aan wedstrijden. Leden die aan wedstrijden deelnemen zullen tijdens het tweede gedeelte van de training apart van de recreanten trainen, daarbij worden er extra training voorzien op dinsdag en donderdag. Zij zullen daarbij naargelang hun niveau individuele begeleiding en apart trainingsschema krijgen opgelegd.